Afdelingen - Chiro Eppegem

ASPIRANTEN

Met 25 leden zijn we een relatief grote groep. Deze bende is een assemblage van 23 reeds ervaren leden, 2 noobs en 3 experts op het vlak van verantwoordelijkheid, creativiteit en de kunsten der leiding geven.

De reeds ervaren leden bestaan uit: Jonas den bronstige, Ward de culinaire, Coecke de snake, Jannes de Turk, Chiara de Polak, Charlie de flodder, Silke van de Walle, Kayn de stronk, Usain Kaat, Lea zehma koningin, Femke aka djokovic van het tennisplein , Patje de ontmaagder, Dylan de tamme kloet, Jensje de grote, C de geilerd, Isabeau de beautyqueen, Elleon de buitenaardse , Marre de paardenfluisteraar, Fien de commandant , Kaitlin de topstudente , Eveline den Hollander, Arne de piranha en Ben het vetzakske.
De 2 noobs zijn Sam van Jeppe en Kobe van Jana.
De 3 experts op vlak van leiding geven zijn Zoë, Pieter en Bram.

Pieter slaapt veel, heeft een grote baard en een super sexy kapsel! Ook eet hij veel voor zijn niet al te grote gestalte. Zijn droge humor zorgt voor leuke inspiratie tijdens de programma’s. Dit is zijn 3e jaar als leiding. Waarbij zijn team super blij is om hem erbij te hebben! Door zijn sociale karakter en creativiteit tovert hij elke chirodag om tot een sprookje. HasthtagGAYYYY. Dikke lul jongeeeuuuh!

Bram daarentegen verzorgt zich op en top. Sporten is echt zijn ding! Zeker in de ochtend sporten (met goed gezelschap) vind hij heel leuk. En vooral turnen doet hij graag. Hij is de perfecte BOB van het team (behalve als hij adjes in de Jeppe drinkt) en daarbij de ‘verantwoordelijke’?? Bram houdt ervan in zijn vrije tijd kleine (en grote) kinderen te entertainen met zijn acrokunstjes. Zoals het oude Afrikaanse gezegde: “Tegenover een kip heeft een maïskorrel altijd ongelijk .” En dan mogen we zijn favoriete (Poolse) gezegde natuurlijk niet vergeten: “słodka mała płyta miała latać na jednym nosie i pocałował w przód iw tył”

Zoë is het speciale geval zoals dat een noodzaak is in elke topploeg. Haar gassen hebben al eerder slachtoffers gemaakt maar of dit in de toekomst nog het geval is, zullen we niet weten… Een ding staat als een paal boven water, ze is enthousiast en klaar om er een topjaar van te maken. Zoals het indiaans gezegde: ”Sommige dagen pak jij de beer; andere dagen pakt de beer jou en nog andere dagen kan je zelfs het bos niet vinden.” En het andere Indiaanse gezegde: “sommige dagen pak jij de kikker, andere dagen pakt de kikker jou en nog andere dagen kan je zelfs de vijver niet vinden.”