Afdelingen - Chiro Eppegem

KETI


Zit je in het derde of vierde middelbaar? Dan ben je zeker een Keti!


Keti’s lopen verloren op dropping, verdrinken van het vlot en hebben heimwee op kamp. Maar gelukkig hebben jullie super coole leiding die jullie op elk vlak zullen redden, zeker ook met jullie puberteit. Ze noemen ons niet voor niks Goden, Keizers of Redders der mensheid. Met deze benamingen willen wij dus ook elke zondag aangesproken worden.


Ten eerste hebben we Keizer Victor. Deze felbegeerde knappe brildragende legende weet echt alles. Ze noemen hem ook wel alwetende Victor. Met zijn zwemmerslichaam is hij ook de vlam van de meeste meisjes. Jammer genoeg zijn jullie nog wat jong. Hij studeert burgerlijk ingenieur in Leuven, vooral dingen die met machines te maken hebben.


Tweeds hebben we Keizerin Heleen. Deze schoonheid zit heel vaak in buitenland, dus we mogen van geluk spreken dat ze dit jaar bij ons kan zijn. Vorige jaren zat ze in Peru, Maastricht of Valencia, maar nu komt ze samen met haar twee medekeizers Leuven veilig maken van het kwaad. Zo kunnen ze samen staalharde programma’s maken, met natuurlijk haar psychologische touch aangezien ze dit studeert.


Ten slotte hebben we Keizer Alexandre, ook wel Alex genoemd. Deze held is gezegend met zijn lange gekrulde blonde haren, waar de meisjes voor smelten. Ook hij studeert burgerlijk ingenieur in Leuven, en is vooral met chemische dingen bezig. Hij is zelfs zo goed als alwetend, zeker als het over kroegen in Leuven gaat. Maar wat hem vooral zo geweldig maakt is zijn avontuurlijke geest, gezien hij graag op trektochten gaat zoals recent nog in Schotland.


We gaan met jullie een megacool chillie willie jaar beleven!


Jullie Oppergoden xxx