Afdelingen - Chiro Eppegem

RAKWI


Beste rakwikindjes,


Rakwi is een bende toffe kindjes die aan het uitkijken zijn naar het middelbaar. Sommige van jullie beginnen dus ook al een beetje te puberen. Hopelijk zal dit niet teveel op de Chiro zijn, want zagende kindjes zijn niet zo leuk voor ons op een zondag, dat ook een rustdag voor ons is. Verder gaan we jullie nieuwe leiding voorstellen.


Dries:
Dries is al bezig aan zijn derde jaar leidinggeven en is zeer enthousiast voor dit nieuwe chirojaar. Met hem is er geen minuut stilte! Hij is dit jaar begonnen met journalistiek aan Thomas More, na 2 jaar bedrijfsmanagement gedaan te hebben. Naast zijn studies steekt hij ook veel tijd in de Chiro en zal hij week na week de kindjes entertainen met zijn gekke gedoe. Gewapend met een fles water (lees: Bru) gaat hij er elke zondag tegenaan.


St├ęphanie:
Deze spring in het veld geeft er iedere zondag een lap op. Deze bezige bij heeft al bakken ervaring dankzij de speelpleinen en natuurlijk de Chiro waar ze al sinds haar 6 jaar inzit. Dit jaar start ze met orthopedagogie aan de Artesis Plantijn Hogeschool te Antwerpen en zegt ze vaarwel aan de KU Leuven. Verder houdt ze van Lady Gaga en zegt ze nooit nee tegen een feestje. Kortom: Altijd dolle pret verzekerd met St├ęphanie in ons keicool rakwiteam!


Sebastiaan:
Beter gekend als Seba is begonnen aan zijn eerste leidingsjaar. Deze wervelwind van enthousiasme is er helemaal klaar voor! Het is altijd lachen met hem in de buurt. In het dagelijks leven waagt hij zijn poging aan een studie TEW (toegepaste economische wetenschappen) aan de KU Leuven. Daarvoor wensen we hem alvast veel succes, want dat zal nodig zijn. Gelukkig kan hij komen ontspannen op de Chiro als de kinderen dit toelaten natuurlijk. Het belooft een tof jaar te worden met hem erbij.


Emma:
Een eetlepel liefde en een emmer enthousiasme en een overdosis aan creativiteit is de combinatie voor het maken van een perfecte rakwileiding. In het dagelijks leven studeert Emma Sociaal Werk in Brussel. Elke zondag staat ze paraat voor onze leuke rakwigroep. Kortom: Emma is een te gekke leidster en vormt een onmisbare schakel in ons super-de-luxe rakwiteam!


Eva:
Deze avontuurlijke springmuis zullen we het eerste deel van het jaar niet zien L Dit komt omdat ze op Erasmus is naar Portugal. Dit wil niet zeggen dat ze minder enthousiast is om de rakwi leiding te geven. Ondanks dat ze zo ver weg is, blijft ze zich inzetten voor het team. In het tweede deel van het jaar gaat ze zich meer dan 100 procent geven voor de rakwis. In het dagelijks leven studeert ze psychologie, wat nog weleens van pas kan komen ;-) We kijken er allemaal naar uit om met haar leiding te geven.