Afdelingen - Chiro Eppegem

RIBBELS


Allerbeste Ribbeltjes,


Jullie zijn de 'nieuwelingetjes' van de chiro die een eerste spannend en tof jaar zullen hebben in Chiro Eppegem. Wij zijn blij dat jullie mee in ons team zitten!


We zullen even wat meer uitleg geven over de groep.


De ribbels bestaan uit kinderen van het eerste en tweede leerjaar.


Een chirozondag begint om 14:30u. Daarna spelen wij allemaal super leuke spelletjes tot het al veel te snel 17:30u wordt. Daarna moeten jullie jammer genoeg terug naar huis gaan... We weten het, niemand vindt dit leuk! Maar niet getreurd, de zondag erna staan we allemaal weer paraat om leuke spelletjes met jullie te spelen.


Jullie leiding heeft er lang naar uitgekeken om dit chirojaar te kunnen beginnen! Maar wie is jullie leiding eigenlijk?


Stijn is een 18 jarige jongen die nu zijn eerste jaar leiding is geworden. Hij studeert Rechten en zal jullie van alle nieuwe regels dit jaar zeker en vast op de hoogte houden. Hij zal er ook op letten dat de regels worden nageleefd! Dus liefste Ribbels, ik zou maar goed luisteren als ik van jullie was!


Jasmien is een (bijna) 20 jarig meisje dat haar derde jaar leiding geeft. Ze studeert leerkracht Biologie en L.O. Zij zal er dus zeker voor zorgen dat we dit jaar alles over de Biologie zullen leren kennen en dat we niet lui zullen zijn. Zij zal er voor zorgen dat we elke zondag super veel gaan bewegen en veel spelletjes gaan spelen.


Paulien (of ook wel Polle genoemd) is een 18 jarig meisje dat ook dit jaar haar eerste jaar leiding is geworden. Ze vindt het super leuk om elke zondag met jullie te kunnen komen spelen! Zij zal er dan ook zeker voor zorgen dat wij ons nooit zullen vervelen! Zij studeert Mondzorg en zal er dan ook dit jaar zeker op letten dat jullie op weekend en op kamp elke dag jullie tanden goed zullen poetsen. Dus Ribbels, jullie zijn al gewaarschuwd, als jullie tanden niet goed gepoetst zijn zal Polle jullie terugsturen om ze opnieuw te poetsen.


Hanne is een 21 jarig meisje dat dit jaar haar vierde jaar leiding geeft. Zij heeft al eens leiding aan de Ribbels gegeven en kon ze niet missen. Ze heeft daarom besloten om nogmaals aan de Ribbels leiding te geven. Zij studeert Leekracht Lager Onderwijs en zal er dit jaar voor zorgen dat jullie veel zullen bijleren over het chiroleven!


Zo, allerliefste Ribbeltjes, nu hebben jullie ons al wat beter leren kennen. Wij kijken er naar uit om jullie allemaal te leren kennen tijdens onze leuke zondagen, het weekend en ons super cool kamp!


Wij kijken er alvast naar uit en wij hebben er super veel zin in!


Hopelijk jullie ook?


Tot op zondag!