Afdelingen - Chiro Eppegem

SPEELCLUB


Welke afdeling zet er iedere zondag als geen ander de boel op stelten?
Dat moet toch wel de speelclub zijn…


De speelclub is een "exclusieve club" voor kinderen uit het derde en vierde leerjaar die (bijna) elke zondag samenkomen om zich eens goed te amuseren.
Deze onvergetelijke belevenissen vinden telkens plaats van 14:30 tot 17:30.


Jullie weten het dus! Hou jullie vast voor een knotsgek jaar vol toffe opdrachten en spelletjes met als afsluiter een spetterend Chirokamp. Neem zeker elke zondag je beste humeur en inzet mee, dan maken we er samen telkens een erg gezellig feest van!
Jullie leiding is er alvast klaar voor…


Hieronder kunnen jullie alvast iets meer lezen over jullie leiding van dit jaar:


Hoi, ik ben Monya! Ik zit al 14 jaar in de Chiro. Ik geef nu al mijn 4de jaar leiding. Ik heb al eens aan een deel van jullie leiding gegeven, maar jullie zijn zo leuk dat ik terug leiding aan jullie wou geven en ik wil de andere Speelclubbertjes ook beter leren kennen. En ik ga ervoor zorgen dat jullie dit jaar een super leuk jaar gaan beleven! XOXO


Hallo, ik ben Jean, dit is al mijn 4de jaar leiding, ik ben nog steeds zeer gemotiveerd en dat is zeker het geval bij deze geweldige kinderen. Ik ben van plan om met hen, en samen met mijn super medeleiding, een geweldig jaar te beleven.


Jawel, ook jullie leider Tijl is van de partij. Velen onder jullie zullen mij al van vorig jaar kennen, maar ik zit feitelijk al sinds 2002 in de Chiro van Eppegem. Maar jammer genoeg werd ik door mijn studies twee jaar geleden verplicht om een jaartje van het speltoneel te verdwijnen. Naast mijn veel te luide kreten in de opening kan je mij ook erg zien opgaan in het spel en zal ik mijn best doen om jullie tijdens dit jaar zo goed mogelijk bij te staan, al moet ik bekennen dat ik wel eens namen durf te vergeten.


Heeey mijn naam is Bavo. Dit is mij eerste jaar als leiding en ik zal mijn best doen om er een mega cool jaar van te maken. In het dagelijkse leven studeer ik criminologie in Leuven. Dus pas maar op of ik steek u in de gevangenis! Ik kijk heel graag naar veel verschillende series. Verder ga ik graag iets drinken in het gezelschap van mijn Chiromakkers.


Lisa hoort samen met Bavo tot de nieuwe aanwinst van de leidingsploeg van dit jaar. Ze zit op kot in Leuven waar ze af en toe studeert en komt elk weekend met veel enthousiasme terug naar Eppegem om op zondag leiding te geven. En niet zomaar leiding te geven, maar leiding te geven aan de talrijkste, de coolste en vooral aan de grootste deugnieten in omstreken. Kortom echte toppers! Ze kijkt alvast uit naar een bangelijk jaar met bangelijke leden maar zeker en vooral met bangelijke medeleiding!


Andere nuttige informatie:

• Dranken en chips kunnen op de chirozondagen gekocht worden aan €1 voor een drankje en €0,5 voor chips of een andere versnapering. Bij de Speelclub gebruiken wij hiervoor drankkaartensysteem, waarbij elke kaart waarde van €10 heeft die per lid wordt bijgehouden. De vakjes op de kaart kunnen vervolgens ingewisseld worden voor één of meerdere consumpties.


• Het speelclubweekend zal normaal gezien plaatsvinden van 24 tot 26 februari 2017.