Chiro Eppegem
Kalender
meer info in de rochi
Er werd nog niets gepland...

Van 03-08-2018 tot 13-08-2018
Bivak


Afdelingweekends:
Ribbel: 20-22 april
Speelclub: 20-22 april
Rakwi:
Tito: 27-29 april
Keti: 11 – 13 mei
Aspi:

Kampvurendag
Waar rook is, is vuur. Waar vuur is, is de Chiro. En waar de Chiro van Eppegem is, is’t feest! Ook dit jaar organiseren we (voor de vierde keer al) een spetterende kampvurendag voor jong en oud! Op zaterdag 12 mei zijn jullie allen welkom op de Chiroweide van Eppegem voor een geweldig kampvuur, we beginnen er al aan om 17u30! Aanwezig zullen zijn: een spetterend vuur, kinderanimatie, een streepje muziek en niet te vergeten, sfeer & gezelligheid! Bij een goed vuur moet je natuurlijk ook een hapje kunnen eten. We hebben namelijk lekkere hamburgers, braadworsten en vele meer in de aanbieding. Voor de ouderen onder jullie staan de zware bieren alvast koud (en goei ze!). Dit alles ten voordele van de bouw voor onze nieuwe lokalen! We zetten de wei in 'vuur en vlam' , jullie komen toch ook?! Tot dan! Chiro Eppegem!Kampvurendag
toegevoegd door Tijl Muys op 12-05-2018
Culinaire Verwennerij
Na het succes van vorig jaar stellen wij met trots ook dit jaar een culinaire verwennerij, brunch edition voor. Deze gaat door op 10 juni op de voetbal van Eppegem. Verwacht je aan een gezellige brunch met zowel koude als warme lekkernijen en drankjes. Terwijl ouders en sympathisanten op hun gemak aan tafel kunnen schuiven, voorzien we voor de kinderen doorlopend begeleide animatie met een heuse picknick! Wie zich inschrijft voor 10 mei maakt kans op een brunch voor het hele gezin, aan huis geleverd door baguetel. De winnaar zal verloot worden uit alle ingeschrevenen voor 10 mei.


Snel inschrijven dus via:
https://docs.google.com/forms/d/1pEvrfdf7QgVcNdZ7Q66UJI0uUihzSjXo9Id7x5YhdMo/edit
toegevoegd door Tijl Muys op 14-04-2018
Groepsuitstap
UURVERANDERING!
De trein zal zondag 15 april stipt om 7u27 vertrekken, daarom spreken we af om 7u10 in de centrale hal van station Mechelen. De leiding zal om 7u aanwezig zijn. Het uur van terugkomst blijft onveranderd, namelijk 19u54. (denk aan een extra boterham)

Vergeet niet bij aankomst jullie kids-ID of identiteitskaart af te geven aan de leiding. En voor wie nog niet betaald heeft, gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen, bedankt.

Zo tot zondag!
De leiding
toegevoegd door Monyalauwers op 13-04-2018
Zalig Pasen en geen Chiro
Namens de hele leidingsploeg wensen wij onze leden, ouders en sympathisanten een zalig Pasen toe.
Vermits 1 april een feestdag is, zal het dan ook geen Chiro zijn. (En nee, dit is geen 1-aprilgrap)
toegevoegd door Tijl Muys op 31-03-2018
Bingo en Restaurant
Chiro Eppegem presents:

BINGO EN RESTAURANT

WAT?
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de chiro van Eppegem een restaurant en bingonamiddag. Tijdens het weekend van 3-4 maart kan je spaghetti bolognaise/vegi of vol-au-vent komen eten tegen een schappelijk prijsje. Zondagmiddag kan je ook bingo komen spelen en kans maken op fantastische prijzen.

Zeker de moeite dus!!!

WAAROM?
Voor de gezelligheid! En het zou ons ook heel hard helpen met de bouw van onze nieuwe lokalen.

WAAR?
In de parochiezaal van Eppegem (Zenneweg 3)

WANNEER?
Eten kan je doen op zaterdag 03/03 van 18u tot 21u en op zondag 04/03 van 11u30 tot 14u.
Bingo kan je komen spelen op zondag 04/03 van 15u tot 18u.

VOOR WIE?
Iedereen natuurlijk!
toegevoegd door Tijl Muys op 28-02-2018