Chiro Eppegem
Kalender
meer info in de rochi
Er werd nog niets gepland...

Van 03-08-2018 tot 13-08-2018
Bivak


Online Kampboekje 2018

Programma juni
3 juni:
Geen chiro voor ribbel, speelclub en rakwi
Chiro van 16u tot 18u voor tito, keti en aspi

10 juni:
14u30 - 18u: ribbel, speelclub en rakwi
16u tot 18u: tito, keti en aspi

17 juni: Bloso
15u - 18u: alle afdelingen naar Bloso. We spreken om 15u aan de hoofdingang af in uniform en om 18u mogen jullie daar opgehaald worden. Meenemen: hapje, drankje en zwemgerief.

24 juni: laatste chirodag!
Iedereen heeft chiro volgens de gewone uren.
toegevoegd door Monyalauwers op 03-06-2018
Kampthema en Kampboekje
Afgelopen zondag is het kampthema op feestelijke wijze ingehuldigd, we gaan dit jaar de zeven zeeën bevaren in Wyompont, Tenneville. Bekijk de kampthema-trailer hieronder:

Je kan ook het online kampboekje raadplegen door hier te klikken.
toegevoegd door Tijl Muys op 21-05-2018
Kampvurendag
Waar rook is, is vuur. Waar vuur is, is de Chiro. En waar de Chiro van Eppegem is, is’t feest! Ook dit jaar organiseren we (voor de vierde keer al) een spetterende kampvurendag voor jong en oud! Op zaterdag 12 mei zijn jullie allen welkom op de Chiroweide van Eppegem voor een geweldig kampvuur, we beginnen er al aan om 17u30! Aanwezig zullen zijn: een spetterend vuur, kinderanimatie, een streepje muziek en niet te vergeten, sfeer & gezelligheid! Bij een goed vuur moet je natuurlijk ook een hapje kunnen eten. We hebben namelijk lekkere hamburgers, braadworsten en vele meer in de aanbieding. Voor de ouderen onder jullie staan de zware bieren alvast koud (en goei ze!). Dit alles ten voordele van de bouw voor onze nieuwe lokalen! We zetten de wei in 'vuur en vlam' , jullie komen toch ook?! Tot dan! Chiro Eppegem!Kampvurendag
toegevoegd door Tijl Muys op 12-05-2018
Culinaire Verwennerij
Na het succes van vorig jaar stellen wij met trots ook dit jaar een culinaire verwennerij, brunch edition voor. Deze gaat door op 10 juni op de voetbal van Eppegem. Verwacht je aan een gezellige brunch met zowel koude als warme lekkernijen en drankjes. Terwijl ouders en sympathisanten op hun gemak aan tafel kunnen schuiven, voorzien we voor de kinderen doorlopend begeleide animatie met een heuse picknick! Wie zich inschrijft voor 10 mei maakt kans op een brunch voor het hele gezin, aan huis geleverd door baguetel. De winnaar zal verloot worden uit alle ingeschrevenen voor 10 mei.


Snel inschrijven dus via:
https://docs.google.com/forms/d/1pEvrfdf7QgVcNdZ7Q66UJI0uUihzSjXo9Id7x5YhdMo/edit
toegevoegd door Tijl Muys op 14-04-2018
Groepsuitstap
UURVERANDERING!
De trein zal zondag 15 april stipt om 7u27 vertrekken, daarom spreken we af om 7u10 in de centrale hal van station Mechelen. De leiding zal om 7u aanwezig zijn. Het uur van terugkomst blijft onveranderd, namelijk 19u54. (denk aan een extra boterham)

Vergeet niet bij aankomst jullie kids-ID of identiteitskaart af te geven aan de leiding. En voor wie nog niet betaald heeft, gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen, bedankt.

Zo tot zondag!
De leiding
toegevoegd door Monyalauwers op 13-04-2018