Chiro Eppegem
Kalender
meer info in de rochi

Vrijdag 21-10-2016
Dag van de Jeugdbeweging
google calendar

Van 03-08-2016 tot 13-08-2016
Bivak

Dag van de Jeugdbeweging
Vrijdag 21 oktober 2016 fietst, tramt, treint en bust heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, -t-shirts en -sjaaltjes door het land.
Chiro Eppegem is natuurlijk ook van de partij en daarom roepen we onze leden op om die vrijdag in Chiro-uniform naar school (of naar waar dan ook) te gaan. Tevens worden er een tal van activiteiten georganiseerd in een tal van steden. Klik hier om te kijken of er activiteiten bij jou in de buurt zijn.
Dag van de Jeugdbeweging
toegevoegd door Tijl Muys op 07-10-2016
Nieuwe Lokalen
Wat is een CULINAIRE VERWENNERIJ?

Lekker tafelen in een gezellig decor. Maandag 31 oktober gaan we jullie verwennen in Brasserie De Schranshoeve. Dit alles om de bouw van onze nieuwe lokalen te financieren.

De inschrijvingen zijn volzet.
toegevoegd door Olé op 06-10-2016
Nieuwe VB's Gezocht
Jammer genoeg moeten we volgend jaar afscheid nemen van onze twee top VB's:
Sigrid Verbeylen en Ilse De Booser
Zij verdienen alvast een welverdiend applaus!!!

Momenteel zijn we alvast op zoek naar kandidaten die deze twee toppers eventueel willen vervangen.

Wat verwachten wij van de toekomstige VBs of 'Volwassen Begeleiders'?
- Aanwezigheden op de LKs (= Leidingskringen) op vrijdag
- Communicatie naar de ouders toe
- Aanwezigheid als kookouder op volgend kamp (03/08/2017-13/03/2017)
- Een volwassen kijk op de Chiro

Ben jij eventueel geïnteresseerd om hier wat meer over te weten te komen en je samen met een aantal anderen kandidaat te stellen?
Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar info@chiroeppegem.be

Nieuwe VB's Gezocht
toegevoegd door Tijl Muys op 01-10-2016
Ouderrestaurant
Beste ouders en sympathisanten,

Na onze chiro-style Bivaxie is het nu tijd voor de chique dinges! Laat de kinderen thuis, deze dag is om de ouders van onze ettertjes te verwennen! Op maandag 31 oktober organiseren wij een ambitieus ouderrestaurant met 3-gangenmenu in restaurant "De Schranshoeve", gevolgd door een afterparty in de Schuur. Er zal ook een taxi- en babysitdienst beschikbaar zijn. Kortom, het wordt een avond waarop je met niets rekening hoeft te houden en je eens goed kunt laten gaan! De opbrengst van dit evenement gaat rechtstreeks naar de bouw van onze nieuwe chirolokalen. Meer info volgt nog, maar hou zeker en vast deze datum al vrij!!!

Vanwege VZW Vrienden van Chiro Eppegem

toegevoegd door Monya Lauwers op 29-09-2016
Jeugdsportival
Naar jaarlijkse gewoonte doet Chiro Eppegem ook dit jaar weer mee aan het jeugdsportfestival in het Blosodomein te Hofstade op 2 oktober. Het jeugdsportival is dit jaar aan zijn 25e editie toe en deze editie wordt meteen ook de laatste.
Om optimaal van deze jubileumeditie te genieten zullen de 4 oudste groepen (Rakwi, Tito, Keti en Aspi) reeds vroeger wegtrekken naar dit sportieve feest. Voor de juiste regeling per groep kan je best kijken in de Rochi en uw mailbox. (lees deze zeker!) De belangrijkste gegevens uit de Rochi worden alvast hieronder meegedeeld:

*Rakwi: De leden worden om 13u30 op de parking van het Blosozwembad verwacht en dienen opgehaald te worden om 17u45 op diezelfde parking. Carpooling wordt sterk aangemoedigd.

*Tito: Jullie dienen alvast met de fiets te komen, vraag aan jullie leiding nog eens na of jullie al dan niet vroeger op de Chiro hoeven te zijn.

*Keti: Jullie vertrekken ook met de fiets, indien je al op voorhand hebt laten weten dat je meedoet neem dan 5 euro mee, indien niet het geval dien je 7 euro weg te steken. Jullie moeten ook aanwezig zijn op de Chiro om 9u50.

*Aspi: Uiteraard nemen jullie ook je fiets mee en samen met de Ketigroep vertrekken jullie al om 10u00 naar Hofstade. Hou zeker ook sociale media en/of mailbox in de gaten voor bijkomende info!

Indien er nog onduidelijkheden zijn raden wij sterk aan om contact op te nemen met de leiding in kwestie. De contactgegevens van alle leiding kan je vinden in de Rochi.

Jeugdsportival
toegevoegd door Tijl Muys op 29-09-2016