Inschrijven voor de BBQ kan via https://forms.gle/sV5ZEtZGcs18w9xt8

De corona-ellende ligt definitief achter ons, we kunnen er weer voluit voor gaan. Net zoals bij de vorige edities van “Eppegem Bruist” baten we met de Chiro de toog uit ten voordele van ons nieuw gebouw. En eveneens organiseren we zaterdag een zomerterras met opnieuw optredens van De Boektons en The Burn Out Buddies, want dat was vorig jaar heel erg geslaagd.

En ook opnieuw dit jaar, wegens overweldigend succes: op zaterdag 20 augustus organiseren we een gezellige BBQ.

Het concept van de BBQ is simpel. Jij bestelt en betaalt adhv leeftijd. Wij zorgen voor lekker eten, ambiance en als de weergoden ons minder gezind zijn, zetten we een tent op ter beschutting.

Bij de keuzes om te bestellen zal je ook de keuze “Bouw BBQ” zien. Als je deze aanklikt doneer je 5 euro voor de bouw van de nieuwe lokalen en zijn wij je (nog meer dan anders) enorm dankbaar.

De heren en dames vanaf 12 jaar betalen 20 euro, de kindjes tussen 6 en 12 vragen we 12 euro en de kleintjes jonger dan 6 jaar eten gratis. We zorgen ook voor een uitgebreid vegetarisch aanbod.

Onze toog gaat open vanaf 15u. Dat wil niet zeggen dat de kooltjes dan al gloeien he, wij zijn ook mensen van ’t goei leven. Om onze buren een beetje te sparen zetten we de volumeknopjes toe om 23u. De dorstigen kunnen dan nog in de Jeppe terecht voor “ne veurleste”.

We hopen van harte dat jullie massaal inschrijven en mee genieten van ons dorpsfeest. Eppegem Bruist!

https://www.facebook.com/EppegemBruist

Categorieën: Bouw