De bouw van de nieuwe chirolokalen gaat goed vooruit! De leerlingen van TSM zijn zowat elke dag van de week hevig in de weer om ons gebouw te realiseren. 

De structuur van het eerste deel van het gebouw staat er bijna volledig. Volgende week beginnen ze met alles goed te isoleren, de nieuwe chiro zal – in tegenstelling tot de huidige lokalen – zeer energiezuinig zijn! 
Aansluitend kan de metser beginnen aan de gevelsteen, hiervoor werken we samen met een aannemer uit Eppegem City zelf. Ben Verheyen van Reno-Bo zal ons gebouw van een mooie facade voorzien! 
Dan wordt het dak dichtgelegd en kunnen de ramen opgemeten worden, zo kan het eerste deel van het gebouw snel winddicht zijn. 
Ondertussen kan TSM verder werken aan het tweede lagere deel van het gebouw, we hopen dat de volledige structuur er nog voor de zomer kan staan!


Mooie vooruitzichten dus… 


Al moet er daarna nog heel wat gebeuren! Handige Harry’s mogen ons altijd contacteren via bouw@chiroeppegem.be, we kunnen alle hulp zeker en vast gebruiken!Dat kan werkelijk vanalles zijn… Van elektriciteitsleidingen leggen, naar gyproc plaatsen, tot de buitenaanleg, alle hulp is welkom! 

Categorieën: Bouw